Camper Verhuur Oude Volkswagen busjes

Wel eens gehoord van Volkswagen camper verhuur bedrijven die alleen classic campers verhuren? Je kent ze wel van vroeger. Die Volkswagen busjes zoals de VW T2 of de VW T3. Wie de jaren 70 en 80 bewust heeft meegemaakt weet waar ik het over heb. Op een gegeven moment zag je ook veel Duitse hippies er in rijden die altijd op zoek waren naar de Melkweg in Amsterdam.
camper verhuur met retro busjes

Retro Camper Verhuur

Een gewone 2 persoons camper huren is lang niet zo origineel als een retro volkswagen t2 huren. De vw campers zijn niet voor niets populair bij vakantiegangers maar wordt ook vaak gehuurd voor een trouwerij. Het zijn dan ook echte blikvangers. Op huwelijksreis? Ga een vw busje huren en kies voor een classic volkswagen camper, bijvoorbeeld het bekende model T2.

Welke modellen Volkswagen Busjes vind je bij een retro Busjes Verhuurder?

Je hebt de Volkswagen T2, de Volkswagen T3 en de T4 die je als retro busje kunt beschouwen. Wie bijvoorbeeld een volkswagen busje t1 wil gaan huren iof een volkswagen t2 huren gaat, zal zien dat dit soort camper verhuur bedrijven een passie voor klassieke campers hebben. Dat heeft een groot voordeel ten opzichte van een gewoon verhuurbedrijf. Een liefhebber van een volkswagen t3 of t4 zal veel aandacht besteden aan onderhoud. Daarmee beweer ik niet dat de gewone verhuurder van campers dat niet doen maar die passie die je bij de echte classic VW liefhebber ziet is toch anders.

Classic Camper gaan huren in Nederland? Bij wie?

Tik maar de volgende woorden in Google: “camper huren”. Je krijgt dan een lijst met de volgende zoekwoorden: camper huren Limburg, camper huren Rotterdam, een camper huren in Amsterdam en ga zo maar door. Eigenlijk kun je overal in Nederland wel een camper verhuurder vinden. Een goedkope camper huren zal dan ook niet zo moeilijk zijn. Maar een retro busje huren is wat moeilijker. Die zitten niet overal in Nederland verspreidt natuurlijk. In ieder geval kun je daar een retro volkswagen busje huren.

Wie op zoek is naar een volkswagen type 2 voor zijn vakantie moet wel even zoeken. De meeste van die verhuurders zijn niet goedkoop. Een bekend retro volkswagen camper verhuur bedrijf is Camper Voet. Dat is een hele toepasselijke naam inderdaad. Daar komen we hier verderop nog op terug.

vw busje huren voor op vakantie

Wat je moet weten bij het huren van een retro busje

Even ervan uitgaande dat je de juiste retro camper verhuurder hebt gevonden is het verstandig de huurperiode te checken met de verhuurder. Elk verhuurbedrijf heeft zijn leveringsvoorwaarden. Lees die echt goed door. Kijk eerst wat voor retro busjes ze verhuren en wat er aan boord is. Kun je daar een volkswagen t3 camper huren? Je wilt er ook in kunnen slapen nietwaar? Ben je met zijn vieren moet je er ook met zijn vieren in kunnen slapen toch?

Kijk ook wat ze te vertellen hebben over pech onderweg. Laten we eerlijk zijn, elke auto kan wel eens pech hebben en een retro camper natuurlijk ook. Meestal als je naar het buitenland wilt met een camper zal je waarschijnlijk een aparte reisverzekering moeten afsluiten. Check dat van tevoren met de verhuurder.

En niet te vergeten de vrije kilometers die in de prijs zijn inbegrepen. Om hoeveel kilometers gaat het? Vaak zit dat rond de 150 kilometer per dag. Als je een weekendje weg gaat is dat meestal wel voldoende maar ga je op vakantie voor twee of drie weken kan dat belangrijk zijn. Van Amsterdam naar bijvoorbeeld een camping aan de Costa Brava is toch gauw een dikke 1000 kilometer. Dus even goed rekenen van tevoren.

Een volkswagen retro camper huren bij campervoet.nl

Een retro volkswagen camper te huur compleet met de luxe van een moderne camper kan alleen maar door een echte liefhebber verhuurd worden. Zo eentje is Camper Voet dan ook zeker. Een luxe camper huren maar toch in een originele retro busje rijden is dan ook bijzonder origineel. Heb je alles voor de vakantie klaar staan? Heb je ook je favoriete classic camper besteld?

Bij campervoet.nl vind je op de website al heel veel informatie. De retro vw campers zijn in perfecte conditie en van alle gemakken voorzien. Een camper voor 4 personen of een camper huren voor 6 personen. Geef het door en Marcel de eigenaar van campervoet.nl zal je adviseren welk busje volgens hem het meest geschikt is voor jouw vakantie. Om in de stemming te komen voor je aanstaande vakantie met de camper raad ik je aan om de reisverhalen te lezen die op de website staan. Ook is er een leuke vw club waar je alles over deze busjes kunt vinden.

Waar je wel rekening mee moet houden is dat je overal waar je komt met je oude vw bus je zal opvallen. De mensen kijken je echt helemaal na. Daar moet je wel tegen kunnen. Een nieuwe camper huren is lang niet zo origineel dan een reto busje huren. Je hebt dezelfde luxe maar veel meer fun. Op de camping zal je ook het gesprek van de dag zijn wat leuk is want zo kom je nog eens in gesprek met andere mensen. Ineens zal je zien dat zeker de wat oudere mensen met verhalen zullen komen die ze zelf hebben meegemaakt toen deze vw busjes op de markt kwamen.

Koken in de camper is ook mogelijk. In elke camper zit zelfs een zogenoemde wonderpan. Handig om afbakbroodjes af te bakken op het fornuis. Je hebt alles wat je nodig hebt voor op vakantie aan boord. Luxe en toch retro. Er is zelfs een koelkast aanwezig en je kunt in de camper zelf van de ruimte een heuse woonkamer maken.

Een polaroid camera behoort tot de uitrusting. Meer retro kun je je foto’s niet maken. Er zijn reisspelen aanwezig en zelfs een kluisje. De retro radio is supermodern want het kan niet alleen cd’s afspelen maar ook al je favoriete nummers die je op je USB stick hebt staan. Er is zelfs een USB verbinding aanwezig. Handig om je mobiel of laptop tussendoor op te laden.

vw camper met van alle gemakken voorzien

Camper verhuurder – Alles voor mijn vakantie

Wanneer je naar Italie, Frankrijk of Spanje gaat zorg dan dat je uitgerust bent. Het blijft nou eenmaal een heel eind rijden. Zorg dat je weet waar de speciale camper campings zijn. Bij campervoet.nl kunnen ze je daar alles over vertellen. Dat is wel zo handig want je wilt natuurlijk weten welke campings het beste bij jou passen.

Vergeet niet contact op te nemen met de campings waar je wilt overnachten als je op doorreis bent. Je wilt niet laat in de avond met de kinderen bij een camping aankomen en dan horen dat ze vol zitten. Dat soort ergenissen wil je niet op je vakantie hebben.

Je eerst nacht in een retro camper zal je niet zo snel vergeten. Alleen al het dak van de camper dat je omhoog kunt zetten zal je echt een enorme kick geven. Je kunt dan ook bovenin slapen. Het bed is groot genoeg voor met zijn tweetjes dus maak er een romantische nacht van. Je kunt de fietsen meenemen zolang je een fietsendrager op de trekhaak zet. Neem dat voor alle zekerheid even door met de verhuurder. Een volkswagen t2 camper huren betekent vakantiegevoel.

Zodra je alles hebt geregeld en gereed bent voor je vakantie kan het allemaal gaan beginnen. Het begint al met het opstarten van de motor. Dat geluid van de VW motor klinkt al lekker in de oren. Zodra je uit Nederland rijdt veranderd het landschap en meestal ook het weer. Alle ramen open en het vakantiegevoel komt je tegemoet. Je gaat er zeker van genieten.

Zorg er ook voor dat je een beetje op de hoogte bent van hoe een vw motor in elkaar zit. Niet dat je nu ineens voor monteur moet spelen maar een lekke band tijdens de reis kan iedereen overkomen. Dan is het wel handig als je weet waar het gereedschap ligt wat bij de camper standaard aanwezig behoort te zijn. Zelfde geldt ook voor verlichting.

Het kan nou eenmaal voorkomen dat je grootlicht het ineens begeeft. Al dat soort vragen moet je even aan de verhuurder stellen. En deze zal je dat met alle plezier uitleggen. Een camper verhuur bedrijf als campervoet zal er zeker voor zorgen dat je vakantie onvergetelijk word.

You may also like