Financial Lease voor Starters -Over Leasenext

Financial Lease voor Starters -Over Leasenext

Leasenext zorgt ervoor dat jouw onderneming een stap verder kan. De next step voor jouw onderneming. Samen met onze lease-adviseurs helpen wij je graag verder voor de ideale lease en auto. Elke klant wordt persoonlijk geholpen en begeleid vanaf de zoektocht tot de laatste kilometers.

financial lease voor starters – Onze Werkwijze

Elke klant heeft zijn eigen verhaal. Zo denken wij ook over de auto’s. Elke auto heeft een eigen verleden en zo zijn kenmerken. Wij brengen deze werelden graag samen voor de ondernemer. Als leasenext zorgen wij graag voor een gelukkige samenhang van beiden en helpen wij jou en jou onderneming hierin graag verder. Ons persoonlijk contact met onze expertise in de automotive concluderen in een zo goed mogelijk financial lease voor jou!

Hoe doe ik een financial lease aanvraag?

Bij Leasenext is de verwerking heel simpel. Je kunt via deze pagina een offerte aanvragen en het enige extra gegeven wat je hierbij nodig hebt, is het KVK-nummer. Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op om zo tot een gewenste financial lease te komen. In 3 stappen kun jij morgen al eigenaar zijn van de ideale auto voor jou en/of jouw onderneming! Wat is financial lease? Leasenext legt het hieronder graag uit

Bij financial lease is de auto volledig van jou vanaf moment één bij ondertekening! Leasenext vergelijkt dit altijd met een hypotheek van een huis. Je betaalt de auto af en jij bent eigenaar van. Je kan er dus mee doen wat jij wilt. Hoe wordt financial lease berekend? Financial lease wordt berekend door verschillende factoren. Wanneer de aanschafprijs bekend is van de auto, wordt er gekeken naar de eventuele BTW en aanbetaling. Hierna wordt de financiering bepaald en daaruit komt het leasebedrag per maand. De financiering is afhankelijk van het slottermijn en de looptijd. Deze kan volledig naar jouw wens afgestemd worden.

Kom ik in aanmerking voor financial lease?

Je komt heel snel in aanmerking voor financial lease! Het enige wat je nodig hebt bij leasenext is een KVK-nummer. Ben je ingeschreven of wil jij je gaan inschrijven? Dan kom je al in aanmerking voor een lease bij leasenext!

 • De 3 Stappen Lease Van Leasenext
  In 3 stappen ben jij volledig eigenaar van de auto.
 • Voertuig Vaststellen
  Zoek uw ideale auto, eventueel met de hulp van ons.
 • Offerte voltooien
  Samen maken we de offerte compleet, volledig naar jouw wensen.
 • Voertuig completeren
  Het contract wordt samen met de dealer, jou en ons geregeld en je kunt rijden!

Financial lease en huurkoop – geld besparen als starter: Soms wordt de term financial lease vergeleken met huurkoop. Bij huurkoop wordt er wel onderscheid gemaakt in eigenaarschap. Je bent hierbij wel economisch eigenaar vanaf moment één, Maar de verstrekker, in dit geval de bank, blijft juridisch eigenaar totdat het gehele leasebedrag is betaald. Dit heeft vele voordelen als ondernemer.

Zo kan je de auto op de activa van de balans van je onderneming zetten. Zo kan je profiteren van de fiscale voordelen. Dus bijvoorbeeld ook de rente. Kijk hier voor de andere voordelen als ondernemer zijnde met een financial lease.

Ben jij volledig de eigenaar bij een financial lease?

Als ondernemer zijnde, ben je vanaf moment een volledig eigenaar van de auto die je least. Dat is een van de grote voordelen van financial lease. Tussentijds eerder aflossen of de auto verkopen is hierbij dus mogelijk. Een groot voordeel, vooral tijdens de start van jouw onderneming!

Wanneer het beter gaat met de zaak of juist wat minder, zijn er altijd oplossingen om de financial lease eerder af te lossen. Dit is een van de voordelen bij eigendom van financial lease. Daarnaast zijn er ook de aftrekposten als voordeel. In termen wordt er onderscheid gemaakt tussen economisch eigenaar of juridisch eigenaar zijnde. Hierover in de volgende blog meer!

Financial lease calculator

Ford transit financial lease? Voor hoeveel kan ik deze auto leasen? Een veelvoorkomende vraag bij onze klanten en iets waar wij je graag bij verder helpen. Om het wat gemakkelijker te maken en om zelf al een richtlijn hierin te hebben, heeft Leasenext een handige financial lease calculator ontwikkeld voor de gewenste auto. Bespaar je tijd en bereken even snel het financial lease bedrag van het gewenste object!

Door in de eerste lijn al te bepalen of het een bedrijfsauto of personenauto is, kan onze calculator hierop inspelen. Hierna wordt automatisch de BTW berekend, tenzij het een bedrijfswagen is. Deze zijn altijd exclusief BTW geprijsd. Daarna kun je het gewenste maandbedrag bepalen door het slottermijn en de looptijd! Heel gemakkelijk dus.

Samenwerking met Leasenext?

Verhoog uw omzet met Financial Lease
Financial lease en andere leasevormen worden steeds ruimer ingezet. Daarin is financial lease een sterk groeiend kanaal. Vaak staat hierin ook de dealer centraal. Ondernemers gaan hier meer shoppen omdat er veel meer financiële ruimte ontstaat bij financial lease. Wij als Leasenext, kunnen u helpen omtrent het gebied van lease. Zo kunt u zich blijven focussen op het dealerschap en nemen wij de lease zorgen uit handen. Een uniek idee waarbij de dealer centraal staat natuurlijk.

Voordelen
Wij beschikken over een unieke financial lease aanbod en calculator. Zo is er in een opslag duidelijk hoeveel de auto per maand bedraagt en geeft het een grotere aantrekkingskracht voor de klant. Ook zijn er vele variabele beschikbaar zodat er altijd een optie is voor de klant.

Na de offerte begeleiden we de klanten van A tot Z in aanschaf van hun vervoermiddel of/en machine tot aan het aflevermoment. Daarin staat service op nummer één! Natuurlijk houden we u punctueel op de hoogte. We streven ernaar om zo snel mogelijk, binnen 24 uur, de klant te helpen. https://www.leasenext.nl/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *