Mobiliteits service

Top Assistance Met Top Assistance bieden wij u zekerheid en mobiliteit voor een buitengewoon gunstige prijs. Het bedrag van Top Assistance kan in één maal aan u worden berekend tijdens het afsluiten van het contract of het kan worden opgenomen in één van de vele Fidis financieringsmogelijkheden. Het Top Assistance contract kunt u direct bij aanschaf van de nieuwe auto afsluiten, maar ook nog 24 maanden daarna.

De service Top Assistance wordt van kracht op de eerste dag van het derde jaar, nadat de officiële garantie van de eerste 2 jaar is geëindigd. Voortijdige contractbeëindiging van Top Assistance is alleen mogelijk bij diefstal of total loss van de auto in de eerste 2 jaar, gerekend vanaf datum kenteken deel I. In die gevallen wordt het bedrag gerestitueerd. Een klein bedrag, zijnde handelingskosten voor de dealer, wordt niet terugbetaald. Het Top Assistance contract is gekoppeld aan de auto. De voorwaarden gaan derhalve, bij doorverkoop van de auto vóór de afloop van de contractperiode, automatisch over naar de volgende eigenaar.

Dit betekent dat de waarde van uw auto bij verkoop of inruil door het nog lopende contract positief zal worden beïnvloed. Wat heeft Top Assistance u te bieden? Top Assistance biedt u na afloop van de officiële fabrieksgarantie de mogelijkheid van onbekommerd rijplezier en mobiliteit. Hiervoor kent Top Assistance 4 verschillende contractsvormen, te weten:

3 jaar garantie en mobiliteitshulp tot 120.000 km. Dit is een verlenging van de officiële garantie en mobiliteitshulp met een jaar en is bedoeld voor klanten die vrij snel van auto wisselen. • 4 jaar garantie en mobiliteitshulp tot 100.000 km. Dit is een verlenging van de officiële garantie en mobiliteitshulp met 2 jaar en is bedoeld voor klanten die per jaar niet zo veel kilometers rijden maar dit toch zorgeloos willen doen.
4 jaar garantie en mobiliteitshulp tot 160.000 km (voertuigen met een benzinemotor). Dit is een verlenging van de officiële garantie en mobiliteitshulp met 2 jaar en is bedoeld voor klanten met een voertuig met benzinemotor die veel kilometers per jaar rijden.
4 jaar garantie en mobiliteitshulp tot 180.000 km (voertuigen met dieselmotor). Dit is een verlenging van de officiële garantie en mobiliteitshulp met 2 jaar en is bedoeld voor klanten met een voertuig met dieselmotor die veel kilometers per jaar rijden.

You may also like