Nissan / Datsun 720 Pickup (1986)

Nissan / Datsun 720 Pickup (1986)

Beste Autojunks,

Hierbij mijn nieuwste aanwinst. Omdat ik een bedrijfje ben begonnen kon ik voor lage kosten deze mini pickup gaan rijden (op gas). Het is een Nissan 720 uit 1986 die in de jaren 90 in nederland is ingevoerd. Ik heb de auto in discutabele toestand gekocht terwijl het mijn dagelijks vervoer is, het was dus een risico.

uiteindelijk heb ik een goede 2 weken werk gehad om hem weer een beetje veilig en betrouwbaar te krijgen, afgelopen week ook de nieuwe APK er op! Vanaf nu is het plan om hem steeds verder op te knappen en daadwerkelijk te gebruiken voor mijn bedrijfje (onder andere motors en onderdelen vervoeren ermee). Na het grote onderhoud wat ik al gedaan heb (motorisch een hoop, roest weggewerkt en ook remmerij/onderstel) heb ik op de planning staan hem volledig roestvrij te maken, het interieur deels opnieuw te bekleden, de auto te spuiten, te verlagen (1-2 cm wheelgap) en te voorzien van een afneembare laadbed cover en motorfiets oprij/inrij systeem.

Als jullie de uitgebreide projectvoortgang willen zien, kan je op instagram @720_qcbt volgen. Doe ik puur voor plezier/informatief en niet voor de likes uiteraard 🙂

Op de foto’s ook wat foto’s van een ritje samen met een maatje en zijn zeer nette volvo 245 GL!