De Redacteuren

Auto Paradijs van Harm May is een Nederlandse nieuws-site over auto’s en alles wat met auto’s te maken heeft. Op Auto Paradijs vind je reviews over (nieuwe) auto’s, autonieuws gecategoriseerd per automerk en het laatste nieuws over natuurlijk auto’s. Harm May, de hoofdredacteur is meestal als eerste op de hoogte van de nieuwste auto trends en dat willen we graag zo houden.

 

 

 

Theunis Woltman heeft een ongekende kennis van alles op vier wielen. Hij deelt die kennis wekelijks met jou in een nieuwe aflevering van Auto Trends. Dagelijks is er veel autonieuws te melden. Niet gek ook met meer dan honderd automerken toch? Met Theunis hebben we er een top redacteur bij.

 

 

 

 

Anouk Kisters is een echte Amsterdamse en kent elke auto van binnen en buiten. Een liefhebster van Ferrari maar rijdt nu in een Porsche. Je kunt niet alles hebben :-). Anouk houdt ook nog eens van schrijven en samen met haar vrienden schrijft ze dagelijks, wekelijks en nog heel lang voor Auto Paradijs.

 

 

 

 

Gerard Verwiel heeft niet voor niets wiel in zijn achternaam. Kent elk automerk op zn duimpje. Rijdt dan wel in een KIA maar ja je kan moeilijk in een sportwagen op vakantie met de hele familie. Weet waar die over praat vanwege zijn lange ervaring bij autodealers. Kortom een schrijver die we er graag bij hebben.