Taxi Tilburg

Taxi Tilburg

Gemakkelijk met de taxi door heel Tilburg reizen? Tiburg is ook een stad waar de leuke en toeristische plekken niet ver van elkaar af liggen. Voor een taxibedrijf in Tilburg​ ideaal omdat alles zo gemakkelijk te bereiken is. De vele attracties zoals safaripark Beekse Bergen, gezellig op het het Piusplein of het Natuurmuseum, zijn in een weekend gemakkelijk te bezoeken. Naar de Duvelhok of Eindhoven Airport? U bent u er zo.

Taxi Tilburg is een gerenommeerd Taxibedrijf in Tilburg​

Tilburg ligt dan ook lekker centraal in de provincie Noord-Brabant en is daarom ideaal om met de taxi te reizen. Al jaren zijn wij de enige echte Taxi Tilburg. Wij zijn jaren actief aan het rijden in en rondom Tilburg, maar ook daar buiten. We zijn overal te vinden van nationale tot aan internationale locaties toe. Taxi Tilburg streeft er naar om meer als alleen maar een rit te geven.

Taxi Tilburg is al jaren een begrip als het gaat om taxivervoer in Tilburg. Wij bieden snelle, comfortabele, betrouwbare en veilige taxi services in Tilburg en omgeving. Onze professionele en vriendelijke chauffeurs rijden in de laatste modellen luxe wagens en busjes. Wij zijn gespecialiseerd in het vervoeren van groepen en transport naar vliegvelden.

Over Tilburg: Tilburg is toeristisch gezien een veel bezochte en drukke stad. Tilburg is experimenteel, rauw, tegendraads, daadkrachtig, sociaal met humor zoals ze het bij het VVV Tilburg volkomen terecht omschrijven. Met Taxi Tilburg komt u heel gemakkelijk overal in Tilburg. Een taxi is dan ook relatief gezien het perfecte vervoersmiddel in Tilburg en de rest van de regio.
Wanneer u op zoek bent naar een goedkope taxi, dan bent u bij ons taxibedrijf in Tilburg aan het juiste adres. We houden onze eigen kosten laag en berekenen deze niet aan u door.

Luchthavenvervoer met Taxi Direct Tilburg

Wilt u vanuit Eindhoven Airport ook worden teruggebracht naar Tilburg? Dan raden we u aan om ook direct de terugreis te boeken bij Taxi Direct Tilburg. Daarbij staan we ook voor u klaar als u speciale wensen heeft. Wilt u bijvoorbeeld met een huisdier naar Eindhoven Airport afreizen? Geef het aan ons door. We zorgen er dan voor dat dit mogelijk is. Reist u met bijvoorbeeld een groep van 7 personen naar de luchthaven? Dan kunnen wij u tegelijkertijd vervoeren naar de luchthaven.

Vaak gaat het om zakelijke relaties maar ook voor mensen die een groot weekend in Tilburg willen vertoeven. 24 uur elke dag van de week staan wij dan ook klaar met onze Hotel service die je mag verwachten van een goed gerenomeerd taxibedrijf. Komt u met de trein? Wij staan klaar voor u bij het station in Tilburg en zorgen ervoor dat u veilig bij het hotel zal aankomen.

Groepsvervoer (Taxibusje met Taxi Tilburg)

Een taxi of taxibusje (voor bijvoorbeeld groepsvervoer) van en naar omgeving Tilburg nodig? Of u vervoer wenst naar Tilburg Reeshof, Broekhoven, Tilburg centrum, Spoorzone, Piushaven, 013 Poppodium, Willem II, de Tilburgse Kermis, Udenhout of Berkel-Enschot; Taxi-Events heeft altijd een taxi rijden van en naar Tilburg en de omgeving van Tilburg.

Wilt u met een groep vervoert worden in en omgeving Tilburg? dan hebben wij de oplossing. we beschikken over luxe busjes voor max. 7 personen u vraagt wij regelen!

Ontdek de vele voordelen en klantvriendelijkheid van onze professioneel opgeleide chauffeur’s! Onze chauffeur’s spreken uiteraard meerdere talen en zijn zeer service gericht. Uw rit is onze zorg! Kwaliteit en service staat bij ons bovenaan. Onze visie is binnen 15 minuten een taxi voor de deur, op drukke tijden binnen 20 minuten.

Iedereen kent Taxibedrijf Taxi Direct Tilburg

Leeftijd maakt niet uit. Jong of oud, student, zakenman of toerist. Wie naar een voetbalwedstrijd wil gaan in Eindhoven of een avondje wil gaan stappen met vrienden weet Taxi Tilburg te vinden. Romantisch etentje voor twee in de binnenstad? We staan altijd voor jullie klaar.

Onze chauffeurs kennen Tilburg op hun duimpje en zullen u maar wat graag informatie over Tilburg geven. Zeker voor toeristen handig. Er zijn zoveel interessante en gezellige locaties in de binnenstad die u kunt bezoeken. Reserveert u liever een taxi of taxibus voor later? Geen probleem, laat het ons weten en wij zorgen ervoor dat wij op dat moment en tijdstip klaar staan op de gewenste locatie.

Onze wachttijd voor een taxi in Tilburg is meestal 15 minuten binnen Tilburg en een taxi in omgeving Tilburg 20 tot 25 minuten. Heeft u een drankje teveel op? En heeft u geen vervoer naar huis. Wij brengen u en uw auto veilig naar huis met een extra chauffeur.

Al onze wagens zijn voorzien van de modernste datacommunicatie-apparatuur. In combinatie met onze geautomatiseerde centrale kunnen wij al uw aanvragen efficiënt afhandelen, 24 uur per dag. U bent dus gegarandeerd van korte wachttijden en een optimale service.

Heeft u al een taxi bij ons geboekt? Wilt u een taxi van Tilburg naar Eindhoven Airport boeken? Dan kunt u dit doen op onze website. Bent u op zoek naar een taxi? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!


Taxi Direct Tilburg
Spoorlaan 35
5038CB Tilburg
Nederland
+31640082003
https://taxidirecttilburg.nl/

Één gedachte over “Taxi Tilburg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *