Vijf redenen waarom je (niet) het Autovisie Jaarboek moet kopen

Vijf redenen waarom je (niet) het Autovisie Jaarboek moet kopen

Autovisie Jaarboek

Vijfhonderd pagina’s aan tests, specificaties, conceptcars en nog veel meer. Wanneer je het Autovisie Jaarboek nu bestelt, wordt het binnen twee werkdagen verzonden. Verzending is zelfs gratis wanneer je bestelt via onze webshop.

Het Jaarboek is de basis voor elke autoliefhebber. Behalve normale modellen en bekende merken wordt er volop aandacht besteed aan supercars en exclusieve modellen. Hoewel je als autoliefhebber het Jaarboek wilt hebben moeten wij zelf toch een kanttekening geven. Hier zijn vijf redenen waarom je het Autovisie Jaarboek (niet) moet kopen of geven.

Bestellen: het Autovisie Jaarboek

Plus: Je bent dé man (of vrouw) tijdens de borrel

Het Autovisie Jaarboek is de absolute autobijbel. Ken je dit boek der autoboeken dan slaag je cum laude als autokenner. Door alle testen en specificaties in het boek weet je namelijk alles over auto’s. Je vrienden zullen verbaasd zijn hoeveel jij van auto’s afweet. Je kent het totale aanbod in elke klasse, weet alle sterke en zwakke punten, prijzen en je hebt een duidelijke visie op de toekomst.

Plus: Het is altijd een geschikt cadeau

Alle auto’s die in het binnen- en buitenland te koop zijn staan in het Autovisie Jaarboek. Het maakt dus niet uit van welke auto je houdt of waar je woont, het boek is al-tijd relevant. Het maakt niet uit wat het is: Sinterklaas, Kerst, Oud en Nieuw, Pasen, Pinksteren of je trouwdag. Voor alle feest- en verjaardagen waar een autoliefhebber bij betrokken is, heb je nu een cadeau. Het is ook geschikt voor je buurman, oom, vriend of wie dan ook want na het lezen van dit boek zijn zij ook autokenner en heb jij er een gesprekspartner bij.

Plus: Beter dan een boek

V i j f h on d e r d  pagina’s samengesteld door de ervaren redactie van Autovisie, daar ben je wel even zoet mee. Toch is het boek niet langdradig maar overzichtelijk ingedeeld, in informatieve hoofdstukken. Door de fotografie, testnotities en cijfers heeft het boek de uitstraling van een magazine maar het formaat van een groot boek. Je kunt er eindeloos in grasduinen, dit is zappen in printvorm! Als een hoofdstuk je echt boeit, ga je diepte in tot je de kleinste feitjes boven water hebt. Het is boek is altijd actueel en zo lees je dit naslagwerk het hele jaar door.

Min: Je wordt direct autogek

Hoewel het blad door en voor autoliefhebbers is gemaakt is het ook voor niet-kenners een heel goed begin. Doordat alle verschillende smaken samenkomen in dit boek is er voor iedereen wel wat. Zo raak je verknocht aan auto’s en sta je binnen de kortste keren auto’s te spotten in de lokale parkeergarage. Als je een uniek exemplaar ziet, zet ‘m op Instagram met #Autospot en wie weet komt-ie in het Autovisie Magazine.

Min: Het kost veel te veel geld

En dan hebben we het niet over het boek zelf, want voor 24,99 met gratis verzending is het een koopje. Wat wel veel geld kan kosten zijn de aankopen die je door het boek vervolgens wilt doen. Het kan niet anders dan dat je een van de auto’s op de 500 pagina’s voor je deur wilt hebben staan. Gelukkig staat het boek nu ook vol met leasetarieven zodat je kunt genieten van je droomauto zonder dat je hem direct te kopen.

Bestel het Autovisie Jaarboek door hier te klikken

Bron